Park Joven Bilkent ne zaman teslim?
Genç Marina Yapı imzası ile hayata geçirilen Park Joven Bilkent ne zaman teslim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Park Joven Bilkent ne zaman teslim sorusunun yanıtı belli oldu. Peki Park Joven Bilkent teslimleri ne zaman yapılacak ? İşte Park Joven Bilkent teslim tarihi Ocak 2021 yılı olarak planlanıyor.

493 daireden meydana gelen Park Joven Bilkent projesinde bloklar 21 ila 37 katlı olarak tasarlanıyor. Ankara Bilkent’te konumlandırılan projede 4+1 daireler 260 metrekare, 5+1 daireler 323 metrekare olarak planlanıyor.

6 blok olarak inşa edilen Park Joven Bilkent projesi 43 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 4+1 , 5+1 , 6+1 dairelerden meydana gelen Park Joven Ankara projesinde konutların büyüklükleri 260 ila 323 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Park Joven Bilkent ne zaman teslim sorusu ile ilgili gelişemleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Park Joven Bilkent fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181