Park Mozaik'de 'şimdi al, teslimde öde' fırsatı!
Tepe ve Mesa ortaklığıyla Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinde, 'evini şimdi al, teslimde öde' kampanyası başladı.

Yaşamkent'te inşaatı devam eden projeden ev almak isteyenlere hem peşinatı, hem de banka kredisi taksitlerini teslimden sonra ödeme imkanı sağlandı.

Birinci etap teslimleri Aralık 2016'da gerçekleştirilecek projeden konut almak isteyenler, peşinatı ve banka kredisi taksitlerini teslimden sonra, Ocak 2017'de ödeyebilecek.

Toplam 75 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen projede 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 alternatiflerden oluşan toplam 885 daire bulunuyor. Dünyada enerji ve çevre dostu tasarımda lider binalara verilen Leed Gold sertifikasına aday Park Mozaik'in kule blokları kent manzarasını konutlara taşıyor. Çift cepheli olarak tasarlanan yatay bloklar ise oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzlarıyla içice bir yaşam vaat ediyor.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181