Pelit Pamira nerede? İşte lokasyonu...
Pelit İnşaat imzasıyla inşa edilen Pelit Pamira nerede sorunun cevabı belli oldu. Ankara Alacaatlı bölgesinde İncek yolu mevkiinde konumlanan Pelit Pamira Ankara'nın yeni projeleri arasında yer alıyor.

14 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Pelit Pamira'da toplam 150 daire planlanıyor. Aktivite alanları arasında; kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness, pilates salonu, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları bulunan Pelit Pamira'da kapalı otopark imkanıda yer alıyor.

Dikey mimarisiyle inşa edilen Pelit Pamira 3 bloktan oluşuyor. 2+1 daireler 106 metrekare, 3+1 daireler 140 metrekare, 4+1 daireler 162 metrekare, 5+1 daireler bahçe ve teraslı olarak 224 metrekare ile 251 metrekare büyüklüğe sahip olan Pelit Pamira'da 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri tasarlanıyor.

Pelit Pamira teslim tarihi? Tıklayınız.

Pelit Pamira fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181