Rast Avend Çayyolu projesi teslim tarihi!
Karma proje konseptine sahip olan Rast Avend Çayyolu projesi teslim tarihi Aralık 2018 olarak planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Rast Avend Çayyolu projesi toplam 113 konuttan oluşuyor. 

2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçeneklerinin tasarlandığı Rast Avend Çayyolu projesinde 2+1 daireler 76 metrekare ile 121 metrekare, 4+1 daireler 204 metrekare ve 5+1 dubleks daireler 318 metrekare büyüklüğe sahip. Fittness merkezinin de yer aldığı Rast Avend Çayyolu projesi Rast Grup imzasıyla yükseliyor. 

15 ofis ve 16 mağaza imkanınında bulunduğu Rast Avend Çayyolu projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Daire, ofis ve dükkan seçeneklerinin planlandığı Rast Avend Çayyolu projesi Çayyolu konut projeleri arasında yer alıyor.

Rast Avend Çayyolu projesi nerede? Tıklayınız.

Rast Avend Çayyolu projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181