Relax Yaşamkent Ankara harita!
Dörtbey İnşaat ve Bcm İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Yaşamkent Ankara harita bilgisini sizler için araştırdık.

Relax Yaşamkent Ankara harita bilgisi şu şekilde; Ankara'da hayata geçirilen Relax Yaşamkent konum olarak şehrin gelişim aksında yer alıyor.

Relax Yaşamkent lokasyon için tıklayınız.

Çankaya Yaşamkent'te konumlandırılan projede toplam 4 blok yer alıyor. 2+1 konutlarıdan oluşan Relax Yaşamkent projesinde 455 araçlık açık otopark imkanı bulunuyor.

Konut ve dükkanlardan oluşan projede konutların büyüklükleri 77 - 78 metrekare arasında değişiyor. 3 konut kulesi ve 1 ticaret bloğundan oluşan14922 metrekare arsa alanına sahip olan projede 423 daire bulunuyor.

Relax Yaşamkent Ankara harita bilgisini sizler için derledik. Relax Yaşamkent ulaşım ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

​Relax Yaşamkent nerede ? Lokasyon için tıklayınız.
Relax Yaşamkent teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181