'Satış Ofisimiz ziyaretçi akınına uğruyor!'
Konut sektörü acısından genelde durgun gecen yaz ayları, ardı ardına uygulanan konut kampanyaları sayesinde bu yıl büyük hareketliliğe sahne oldu. Kampanyalar, doğru zamanı bekleyen alıcıyı ev sahibi yaparken, projeler de kısa sürede önemli satış basanlarına imza attı. 

Emlak GYO'nun başlattığı kampanyanın cıg gibi büyüdüğünün altını çizen YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, sonrasında gelen kampanya duyurularının da inşaat sektörüne oldukça olumlu yansıdığını vurguladı. Kampanyaların başladığı günden bu yana binlerce kişinin konut sahibi olduğuna dikkati çeken Çankaya, şunları söyledi: "Binlerce kişi uygun ödeme koşulları ve düşük faiz sunan kampanyalar sayesinde konut sahibi olma fırsatını kaçırmak istemedi. Biz de Ankara'da Emlak GYO işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Koordinat Çayyolu projemizde kampanyanın başladığı günden bu yana çok ciddi ziyaretçi akınına uğruyoruz."

Star Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181