Sinpaş Ankara konut projeleri!
Markalı konut üreticilerinden Sinpaş, Türkiye'nin birçok ilinde konut üretimine devam ediyor. Ayrıca Ankara'da da konut üretmeye devam eden Sinpaş Ankara konut projeleri hızla hayata geçiriliyor. Sinpaş Çankaya projeleri arasında Ege Vadisi, Altınoran ve Marina Ankara yer alıyor.

İşte Sinpaş Ankara konut projeleri detayları şu şekilde; 

Marina Ankara
Sinpaş Yapı imzası ile Ankara Oran'da yükselen Marina Ankara projesinde blokların ikisi 39, diğeri ise 44 kattan meydana geliyor. Toplam 2 bin 518 konutun bulunduğu projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Marina Ankara projesinde spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, Yaşam Köprüsü, Tropik Ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve Su Sediri yer alıyor.  Marina Ankara nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ege Vadisi
Sinpaş GYO imzasıyla İki katlı Ege çarşısına sahip projede parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede Efes Evleri, Foça Evleri, Datça Evleri, Cunda Evleri, Karşıyaka Rezidans ve Ege Residence blokları bulunuyor. Ankara Çankaya'da 600 milyon TL yatırımla inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ege Vadisi fiyat için tıklayınız.

Altın Oran Sinpaş
1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede açık otopark, açık yüzme havuzu, AVM, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, göl, gölet, kafe, apalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kreş, market, sauna, SPA, Türk hamamı, voleybol sahası ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 2 bin 647 daireden oluşan projede daireler 62 ila 294 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Sinpaş Altınoran adres için tıklayınız.

Sinpaş Ankara konut projeleri detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181