Sinpaş Büyükesat projesi nerede? İşte lokasyonu...
3 kapıcı dairesi ile birlikte 196 konut ve 728 adet ticaret merkezinin yer alacağı Sinpaş Büyükesat projesi nerede sorusunun cevabı belli oldu. 376.000.000 TL yatırım bedeline sahip olan proje Ankara'nın Çankaya ilçesinde Büyükesat Mahallesinde konumlandırılacak.



22 bin 572 metrekarelik alanda inşa edilecek projede daireler ve ticaret merkezlerinin büyüklükleri henüz netleşmedi. Otopark alanları, fitness merkezi, süs havuzu, showroom, restaurant, yeşil alanlar ve kapalı havuzun bulunacağı Sinpaş Büyükesat projesi 14, 30 ve 40 katlı 3 bloktan oluşacak.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen proje Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilecek. A bloğunda 199 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire ve 4 adet ticaret merkezinin bulunacağı Sinpaş Büyükesat projesinin B bloğunda 506 adet C bloğunda ise 218 adet ticaret merkezi yer alacak.

Sinpaş Büyükesat projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Sinpaş Büyükesat projesi fiyat için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181