Sinpaş Büyükesat projesi teslim tarihi!
Sinpaş GYO tarafından inşa edilecek Sinpaş Büyükesat projesi teslim tarihi 48 ay sonra olarak öngörülüyor.

A bloğunda 199 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire ve 4 adet ticaret merkezinin yer alacağı projenin B bloğunda 506 adet C bloğunda ise 218 adet ticaret merkezi bulunacak. 14, 30 ve 40 katlı 3 bloktan oluşacak Sinpaş Büyükesat projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor.

Daire ve ticaret merkezleri büyüklüklerinin henüz netleşmediği projede 3 kapıcı dairesi ile birlikte 196 konut ve 728 adet ticaret merkezi bulunacak. Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselecek Sinpaş Büyükesat projesi 22 bin 572 metrekarelik alanda inşa edilecek. 376.000.000 TL yatırım bedeline sahip olan projede otopark alanları, fitness merkezi, süs havuzu, showroom, restaurant, yeşil alanlar ve kapalı havuz yer alacak.

Sinpaş Büyükesat projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Sinpaş Büyükesat projesi fiyat için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181