Sinpaş Büyükesat projesinin detayları!
376.000.000 TL yatırım bedeline sahip olan Sinpaş Büyükesat projesinin detayları belli oldu.

Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen projede otopark alanları, fitness merkezi, süs havuzu, showroom, restaurant, yeşil alanlar ve kapalı havuz tasarlanıyor. A bloğunda 199 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire ve 4 adet ticaret merkezinin bulunacağı Sinpaş Büyükesat projesinin B bloğunda 506 adet C bloğunda ise 218 adet ticaret merkezi yer alacak. 

Daire ve ticaret merkezleri büyüklüklerinin henüz netleşmediği proje Sinpaş GYO tarafından inşa edilecek. Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselecek Sinpaş Büyükesat projesinde 3 kapıcı dairesi ile birlikte 196 konut ve 728 adet ticaret merkezi planlanıyor. 14, 30 ve 40 katlı 3 bloğun hayata geçirileceği proje 22 bin 572 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılacak.

Sinpaş Büyükesat projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Sinpaş Büyükesat projesi fiyat için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181