Sinpaş Esat projesi Çankaya'da yükselecek!
Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilecek Sinpaş Esat projesi Ankara'nın Çankaya ilçesinde konumlandırılacak.

Büyükesat Vadisi içinde yer alan 22 bin 572 metrekarelik alanda inşa edilecek Sinpaş Esat projesi toplam 464 üniteden oluşacak. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 88 bin 74 metrekare büyüklüğünde satılabilir alan planlanıyor. Daire ve ticaret merkezleri büyüklüklerinin henüz netleşmediği projede ödeme seçenekleri gibi diğer detaylar da ilerleyen günlerde netlik kazanacak.Projede idari izin süreçleri başlamış, konsept çalışmaları ise devam etmektedir.

Çankaya yeni konut projeleri arasında bulunan Sinpaş Esat projesinde 196 konut ve 728 adet ticaret merkezi yer alacak. 924 bağımsız bölümden oluşacak projede 41,31 ve 16 katlı 3 blok yükselecek. Projenin A bloğunda 200 adet (konut+ticaret) bağımsız bölüm, B bloğunda 506 adet (ofis - işyeri) bağımsız bölüm, C bloğunda ise (AVM) 218 adet (ticaret) bağımsız bölüm planlanıyor.

Sinpaş Esat projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Sinpaş Esat projesi fiyat için tıklayınız.

Sinpaş Esat projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181