Sinpaş GYO Ege Vadisi Ankara projesi!
Ankara Çankaya'da 600 milyon TL yatırımla yükselen Sinpaş GYO Ege Vadisi Ankara projesi detaylarını sizler için araştırdık.

1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Sinpaş GYO Ege Vadisi Ankara projesi konumu ile dikkat çekiyor. Çankaya konut projeleri arasında yer alan Sinpaş GYO Ege Vadisi projesinde Efes Evleri, Foça Evleri, Datça Evleri, Cunda Evleri, Karşıyaka Rezidans ve Ege Residence blokları bulunuyor. 

Ankara Oran'da yer alan Ege Vadisi Ankara projesi Dikmen Vadisi'nin üst kısmında bulunuyor. Ege Vadisi Sinpaş projesi İstanbul’daki Ege Yakası projesinde olduğu gibi isimlerini Ege’den alan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça Evleri yer alıyor. ​Ayrıca Çankaya Ege Vadisi projesinde parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Sinpaş GYO Ege Vadisi Ankara projesi ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ege Vadisi nerede ? Tıklayınız.
Ege Vadisi teslim tarihi için tıklayınız.
Ege Vadisi fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181