Sinpaş Marina Towers projesinde yaşam başlıyor!
1974’ten bugüne, ürettiği her projede tecrübenin, güvenin ve ilklerin öncüsü olan Sinpaş, bir projesini daha hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. Sinpaş’ın sıra dışı fikirlerle donatılmış, Türkiye’nin en iddialı karma yaşam projelerinden Marina Ankara hızla yükselmeye devam ediyor. Projenin Eymir Gölü’ne bakan kulelerinde yaşam başlıyor.

Sinpaş, Marina Ankara ile Başkentlilere özlemini duyduğu marina yaşamını ve zengin sosyal donatıları sunarken, “kazanırken kazandırma” hedefiyle, şehrin merkezinde her gün değerlenen güzel bir yaşama sahip olma fırsatı oluşturuyor. Marina Ankara deniz şehirlerinin havasını projenin her detayına taşıyarak ismiyle müsemma bir yaşam tarzının müjdesini veriyor. Sinpaş’ın yaşam başlayan birbirinden özgün projeler zincirine Marina Towers yepyeni bir halka olarak ekleniyor.

Mahmut Sefa Çelik: İşlerimiz 30 yıl sonra bile değerlidir
Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Marina Towers da hayatın başlamasından mutluluk duyduklarını belirterek, “Ankara’nın ilk ve tek marinasının yer aldığı projemiz, sunduğu yaşamıyla başkentin yeni simgelerinden ve buluşma noktalarından biri olacak. Çelik, müşterilerinin gözünde güven algısı daima yüksek olan Sinpaş’ın yarım asra yakın tecrübesi, ilkleri başlatma geleneği, araştırmaya, bilgiye verdiği önem ve insan kaynağına verdiği değerle ayrıştığını söyledi. Sinpaş’ın 44 yıldır her koşulda başarılı projeler ürettiğine dikkat çeken Çelik, “Marina Towers da, diğer devam eden tüm projelerimizi de yaparken her şeyden önce işimize odaklanmaya dikkat ettik. Projelerimizin 30 yıl sonra bile değerli olması bizim için çok kıymetli. Bu artılarımız müşteri memnuniyetini sağlayarak Sinpaş markasını güçlendirdi.” diye konuştu.

Marina Ankara neler sunuyor?
Marina Ankara’da tüm etaplar tamamlandığında birbirinden eşsiz donatılarla dikkat çekecek. Başkente yeni bir vizyon katan ve Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştıracak olan Marina Ankara projesi tamamlandığında, Çankaya Oran’ı yepyeni bir konsept ile tanıştıracak. Ankara’nın ve Türkiye’nin en iddialı karma yaşam projelerinden Marina Ankara’nın sakinleri, Marina Ankara’nın ismini aldığı marinasında, iskelelerden küçük yelkenlilerle açılabilecek, kanolarla kürek çekebilecek, kıyı teraslarında oturup dinlenebilecek. Şelaleleri, kumsalları, Tropik Adası, deniz feneri, çocuklar için su kaydırağı, sis koyu, suyun üzerinden uzanan ahşap köprü ve gölüyle öne çıkan Kanyon bölgesi de projenin su alanlarıyla iç içe sunduğu diğer ayrıcalıklı yaşam alanları olarak öne çıkıyor. Marina Ankara’nın Eymir Gölü’ne bakan cephesinde Ankaralılara Eymir Gölü’nün yamacında yaşama ayrıcalığı sunacak.

Her ihtiyaca uygun farklı konut seçenekleri
Toplamda 2590 konutun yer aldığı Çankaya Oran’da yükselen Marina Ankara’da yer almak için hala fırsat var. Marina Ankara’da Marina yaşamını sunmak için hemen teslim konut alternatiflerinin yanı sıra ileri dönemde teslim edilecek 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut tipleri de yer alıyor. Projede son dönemde çok tercih edilen 1+1’lerin yerine çok amaçlı kullanımlarıyla fark yaratan buçuk odalı ekstra daireler yer alıyor. Sinpaş’ın 1+1’den daha fazlasını isteyenleri düşünerek tasarladığı 1,5+1 daireler beklentisi yüksek olanlar için bir alternatif niteliğinde. “1+1+ çalışma odası” veya bebek odası, giysi odası, hobi odası, kütüphane, atölye, müzik, spor odası gibi birçok farklı amaç için düşünülmüş ekstra daireler kişiye özel “mola alanı” sunarak rahatlık sağlıyor.

Büyük Kanyon ve Alplerin ilhamıyla Ankara
Marina Ankara projesinin tüm etapları tamamlanınca, Başkentlilere kentin merkezinde nitelikli bir ev sunmanın yanı sıra, onları ABD Büyük Kanyon, Kanada Toronto, İskoçya Edinburgh ya da İsviçre Alpleri gibi dünyanın en ünlü turizm merkezlerinde benzerleri bulunan Snowland, ExtremeLand, Skywalk gibi donatılarla tanıştıracak. Projenin hemen yanında bulunan ve Türkiye'de “ilk” olma özelliği taşıyan Skywalk 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile ayakları yerden kesiyor ve gökyüzünde benzersiz bir yürüme deneyimi yaşatıyor. Marina Ankaralılar evlerinden tek şehir içi kayak merkezi olan Snowland’e teleferikle inebiliyor, yaz kış yılın 12 ayı kayak yapabilme olanağı yakalayabiliyor. Marina Ankaralılar dışında Başkentlilerin de gözdesi olan Snowland’de her seviye için güvenli kayak ve snowboard keyfi sürebilmek mümkün. Metrelerce yükseklikteki ip parkuruyla ekstrem spor meraklılarını cezbeden ExtremeLand Türkiye’nin ilk ve tek şeffaf tırmanma duvarının bulunduğu yer. Her sabah eşsiz bir göl manzarasına uyanarak güne başlamak ve her akşam güneşin batışının huzuruna dalmak…

Başkentin oksijen deposu Eymir Gölü’nün yanı başındaki Marina Ankara ile doğanın da tadını çıkarmak mümkün. Marina Ankaralılar her mevsim doğal güzellikleri ve kartpostalları aratmayan muhteşem manzarasıyla Başkent’e eşlik eden Eymir Gölü’nün huzurunu yaşarken, yelkenden kayağa, kumsal keyfinden teleferikle gezintiye kadar projenin tüm benzersiz özelliklerinden faydalanabilecek. Ayrıca İmrahor Vadisi’ndeki yaklaşık 4 kilometrelik parkurda bisiklet turları yapmak; koşu ve yürüyüşlerle sağlık bulmak aktiviteler dahilinde

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181