Sinpaş Yalı Vadi adres!
Oran konut projeleri arasında yer alan Sinpaş Yalı Vadi adres detaylarını sizler için araştırdık.

Sinpaş Yalı Vadi adres detayları şu şekilde; Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mah. Galip Erdem Caddesi Sonu Sinpaş Marina Ankara Satış Ofisi Oran-Çankaya /Ankara

"Önü yalı, arkası vadi" sloganı ile tanıtılan Sinpaş Yalı Vadi konum olarak Ankara Oran'da yer alıyor. Sinpaş Yalı Vadi ulaşım olarak TRT'ye 1 dakika, Panorama AVM'ye 3 fakika, Konya Yolu'na 3 dakika, ODTÜ Ormanı'na 4 dakika, Eymir Gölü'ne 4 dakika ve Acıbadem Hastenesine 2 dakika mesafede yer alıyor.

Sinpaş Yalı Vadi harita görseli; 


Ön talep süreci başlayan Sinpaş Yalı Vadi projesi 122 daireden oluşuyor. Eymir Gölü manzarasına hakim olan Yalı Vadi Sinpaş projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer alacak.

Sinpaş tarafından hayata geçirilen Marina Ankara Yalı Vadi projesi 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Marina Ankara projesinin yeni etabı olan Yalı Vadi Sinpaş projesinde 3+1 daireler net 120 metrekare olarak tasarlanırken, 4+1 daireler net 150 metrekare olarak tasarlanıyor

Sinpaş Yalı Vadi fiyat detayları için tıklayınız.
Sinpaş Yalı Vadi teslim tarihi detayları için tıklayınız.

Sinpaş Yalı Vadi adres detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181