Ümitköy konut projeleri!
Ümitköy konut projeleri listesini sizler için araştırdık. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alan Ümitköy bölgesi markalı konut projeleri ile dikkat çekiyor. Projelerin hızla yükseldiği bölgede konut satışları sürüyor.

İşte Ümitköy konut projeleri listesi

Teona Ümitköy
19 bin 7000 metrekare alanda hayata geçirilen projede 4+1 dairelerin her biri için 2 araçlık kapalı otopark ve kapalı depo yer alıyor. Kartallar İnşaat imzası ile inşa edilen Teona Ümitköy projesinde 1+1, 2+1, 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Teona Ümitköy daire fiyatları için tıklayınız.

Haldız İnşaat Ümitköy projesi
55 bin metrekarelik satılabilir-kiralanabilir alanın yer aldığı projede ofis, rezidans ve ticari alanlar bulunacak. 16 bin 392 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Haldız İnşaat Ümitköy projesi Haldız İnşaat imzası ile yükselecek. Haldız İnşaat Ümitköy projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Vantage Ümitköy
Dev arazide sadece 73 dairenin bulunduğu özel bir proje olarak dikkat çeken Vantage Ümitköy projesi Ankara Ümitköy'de yükseliyor. Kalenderler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesinde organik bahçeler ve her daireye özel olarak tahsis edilen 4 araçlık otopark yer alıyor. Vantage Ümitköy teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Ümitköy konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181