Valore Yaşamkent telefon numarası!
ATD-Erse-Oğuzata Adi İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Valore Yaşamkent telefon numarası bilgisini sizler için araştırdık.

Ankara Çankaya'da yükselen Valore Yaşamkent telefon numarası bilgisi belli oldu. Valore Yaşamkent iletişim bilgisi şu şekilde;
Valore Yaşamkent adres :Alacatlı Mahallesi 3250. Cadde No:48 Çankaya/Ankara
Valore Yaşamkent telefon : 0312 242 0 492

104 daireden oluşan Valore Yaşamkent Çankaya projesinde tüm daireler 4+1 seçeneği ile 230 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 33.920,64 metrekare inşaat alanı üzerinde 2 blok olarak inşa edilen proje 8001 metrekare arsa alanına sahip.

Dikey mimariye sahip olan projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. 26 katlı 2 blok olarak tasarlanan Valore Yaşamkent projesinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, kapalı otopark imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

Valore Yaşamkent telefon numarası bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Valore Yaşamkent teslim tarihi için tıklayınız.
Valore Yaşamkent fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181