Yatırımcıların tercihi 'proje konutları'
Başkent Ankara'da da sayıları git gide artan proje konutlar için genelde kent merkezinin dışındaki yeni yerleşim yerleri tercih edilirken, şehirden ayrılmak istemeyenler Nefis Çankaya Evleri'yle kentin içinde doğayla baş başa konfora ulaşıyor.

Projeyi hayata geçiren YP inşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Ankara'daki gelişimle büyüyen inşaat sektörünün kentte yeni yerleşim yerlerinin keşfedilmesini zorladığını belirtti. Bu nedenle inşaat firmalarının yeni nesil projelerini genelde kentin biraz daha dışında kalan bölgelerde hayata geçirdiğini anımsatan Çankaya, şunları söyledi: "Proje konutlar büyük ölçekli olmaları, sosyal donatı alanlarını da barındırması nedeniyle daha geniş alanlarda inşa ediliyor, inşaat sektörü temsilcileri de bu projeler için kent merkezlerinin biraz daha dışında bulunan, yeni yeni gelişen bölgeleri tercih ediyor. Ancak herkes kent merkezinden 'taşınmak istemiyor. Bu durumda da ne yazık ki konforlu yaşamdan taviz vermek zorunda kalınıyor." 

Milliyet Ankara

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181