YDA İnşaat Ankara konut projeleri!
Birçok ilde konut üreten YDA İnşaat Ankara konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık. Ankara'da ofis ve konut projeleri inşa eden YDA İnşaat Ankara konut projeleri arasında YDA Parkline, YDA West Avenue, YDA Söğütözü Residences ve YDA Gölbaşı İncek konutları yer alıyor.

İşte YDA İnşaat Ankara konut projeleri detayları şu şekilde; 

YDA Parkline
Ankara'nın Çayyolu bölgesinde yükselen YDA Parkline projesi YDA İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 33 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen YDA Parkline projesinde kapalı havuz, fitness, sauna, masaj odası, hamam, çocuk oyun alanları ile kafe fonksiyonunu içeren sosyal tesis gibi imkanlar bulunuyor. YDA Parkline teslim tarihi için tıklayınız.

YDA West Avenue
330 dönüm alan üzerinde konumlandırılacak olan YDA West Avenue projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen YDA West Avenue projesi 19 bloktan oluşacak.YDA West Avenue projesi detayları için tıklayınız.

YDA Söğütözü Residences 
266 adet 4+1 daire, 37 adet 5+1 daire, 12 adet süit-birleşik daire ve 9 adet dubleks daireden oluşan YDA Söğütözü Residences projesinde ayrıca ofislerde yer alıyor. 49 bin 134 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde toplam 3 blok 324 daireden oluşan projede zemin üstü 38-39 katlı konut blokları ile toplam 5 blok yer alıyor.

YDA Gölbaşı İncek konutları
T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihale edilerek yatırımı yapılan Ankara Gölbaşı İncek 2. Etap 1.585 Adet Konut, 1’er Adet Sosyal Tesis, 32 Derslikli İlköğretim Okulu, Cami, Spor Salonu, Ticaret Merkezi, 3 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri, YDA-Yüksel Ortaklığı tarafından sürdürülüyor. 1.585 adet konuttan oluşan projede 35 blok yer alıyor.

YDA İnşaat Ankara projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181