YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesi geliyor!
YDA İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesi geliyor.

313 bin 115 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesi 7 etaptan oluşacak. 50 blok olarak tasarlanacak olan YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesinde 5 bin 500 konut bulunacak. Blokların 17 ila 21 kattan oluşacağı YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesinde 30 adet dükkan, yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alacak.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunacağı YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesi 1. Etapta 6 blok, 2. Etapta10 blok, 3. Etapta 6 blok, 4. Etapta 10 blok, 5. Etapta 5 blok, 6. Etapta 7 blok ve 7. Etapta 6 blok bulunacak. 900 milyon TL yatırım bedeline sahip olan YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesinin 250 bin 115 metrekaresi peyzaj alanına ayrılacak.

YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesi fiyat? Tıklayınız.

YDA İnşaat Ankara Yenimahalle projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181