YDA Söğütözü lokasyon!
Konumu ile dikkat çeken YDA Söğütözü lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

290 adet 4+1 daire, 37 adet 5+1 daire ve 9 adet dubleksten oluşan YDA Söğütözü lokasyon bilgisi belli oldu. YDA Söğütözü harita ve YDA Söğütözü konum için tıklayınız.

Her daire için depo alanı, her kata özel misafir ağırlama salonlarına sahip olan projede 4+1 daireler için 2 araçlık, 5+1 dairelerimiz için 3 araçlık ve dubleks daireler için 4 araçlık otopark imkanı bulunuyor.  4+1, 5+1 ve dubleks daire seçenekleriyle 3 bloğun rezidanslara ayrıldığı YDA Söğütözü projesi içerisinde ayrıca 3 dikey, 3 yatay olarak toplamda 6 blok ofisler için inşa ediliyor.

110.000 metrekare alanda 438 ofisin yer aldığı YDA İnşaat Söğütözü projesi içerisinde süpermarket, spor ve SPA merkezi ve yaklaşık 2.500 metrekare toplam alana sahip restoran ve cafelerden oluşan ticari alanlar yer alıyor. Ayrıca YDA Söğütözü Residences & Offices projesinde karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı havuz ve spor merkezi, misafir ağırlama mekanları, bayanlar lokali, gençlik merkezi, etüd merkezi, mini Club bulunuyor. YDA Group tarafından inşa edilen YDA Söğütözü Residences karma konsepti ile hayata geçiriliyor.​

YDA Söğütözü lokasyon bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

YDA Söğütözü Residences örnek daire için tıklayınız.
YDA Söğütözü Residences kat planı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181