YP İnşaat'tan Ankara'da 2 dev proje!
Ankara başta olmak üzere yurt içi ve dışında çok sayıda projeye hayat veren YP İnşaat, son dönemde aynı anda imza attığı Nefis Çankaya Evleri ve Koordinat Çayyolu projeleriyle gündemde. YP İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya Sabah Ankara'ya, aynı anda iki projeye imza atmanın zor değil, keyifli olduğunu ifade ederek, "Kendi içimizdeki rekabeti sağlayan bu durum başarılarımızın artmasını ve büyümemizi sağlıyor" dedi.

Ankaralı sizi yıllardır yaptığınız kaliteli konut projeleriyle tanıyor. Bu güveni nasıl sağladınız?
YP İnşaat, yaklaşık 25 yıldan bu yana inşaat sektöründe farklı projelere, altyapı-üstyapı çalışmalarına imza atan bir firma. Ağırlıklı olarak mimar ve mühendislerden oluşan ortaklarımız ile inşaat sektörünün tüm inceliklerine hâkim bir kadroyla projeler üretirken, yaşamlara dokunma hedefimizden asla ödün vermedik. Hayata geçmesi durumunda Ankara'mn en büyük rekreasyon alanı olacak İmrahor Vadisi cepheli Vadi 2000, Vadi 3000 ve Vadi 5000 ile Köşk İkizleri projelerimiz, başkent konut sektörüne ciddi bir ivme kazandndı. Yalnızca Ankara'da değil, yurdun pek çok noktası ve yurt dışında da projeler ürettik. Sektördeki bu tecrübemiz, asla ödün vermediğimiz kalite politikamız ve inşaat sektörünün tüm süreçlerine yayılan titiz çahşma disiplinimiz bize 'güven' olarak yansıdı.

Aynı anda iki büyük projeye imza atmanın zorlukları neler?
Aksine, biz bu durumu çok keyifli buluyoruz. Kendi içimizdeki rekabeti sağlayan bu durum başarılarımızın artmasını ve büyümemizi sağlıyor. Nefis Çankaya Evleri, satışa çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Satışa başlayalı kısa süre olmasına karşın, projenin yaklaşık yüzde 70'i sahiplerini buldu. Bu çok ciddi bir başarı. Şimdi aynı hedefi, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşım modelli yürüttüğümüz Koordinat Çayyolu'nda da tutturmak istiyoruz. Nefis Çankaya Evleri'nde 209 aileye hem doğa hem de şehir yaşamım bir arada sunmaya hazırlanırken, kentin en seçkin yerleşim yerlerinden Ümitköy'de 427 konuttan oluşan yeni projemiz Koordinat Çayyolu'na imza atıyoruz.

Koordinat Çayyolu'nda ne gibi farklar olacak?
Bizim için, hayata geçirdiğimiz projelerin, alıcıları alıştığı standartların üzerine taşır nitelikte olması çok önemli. Her projemizde konut sahiplerinin hayatlarına fark katmaya dikkat ediyoruz. Koordinat Çayyolu'nda da yine fark oluşturacak, alıcının gözünde projeyi öne çıkaracak detaylara yer veriyoruz. Projemiz 1+1 teraslı özel dairelerden, 5+2 dublekslere kadar çok sayıda alternatifi bir arada barındırıyor.

Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181