Evrensel Yaşam Ankara örnek daire!
Ankara Çayyolu’na hakim tepe üzerinde yer alan Evrensel Yaşam Ankara örnek daire görsellerini sizler için araştırdık.

Evrensel Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Evrensel Yaşam Ankara örnek daire görselleri belli oldu. Evrensel Yaşam Ankara evlerinin içi ve Evrensel Yaşam Ankara görseller için tıklayınız.

4+1 dairelerden oluşan projede daire büyüklükleri 219 ila 245 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.  18 katlı tek blok olarak inşa edilen Evrensel Yaşam Çayyolu projesinde daireler brüt 219 ila 245, net 219 ila 238 metrekare olarak tasarlanıyor.  71 daireden meydana gelen Evrensel Yaşam Ankara projesi 5247 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Çevre yoluna yakın konumda bulunan Evrensel Yaşam Yapı Kooperatifi projesi lokasyonu ile dikkat çekecek. Çayyolu konut projeleri arasında yer alan Evrensel Yaşam Ankara projesinde kiler, kış bahçesi, vestiyer odası, çamaşır odası, giyinme odası bulunuyor.

Evrensel Yaşam Ankara örnek daire görselleri  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Evrensel Yaşam Ankara nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Evrensel Yaşam Ankara teslim tarihi için tıklayınız.
Evrensel Yaşam Ankara fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181