Başkent Emlak Konutları cadde dükkanları başvuruları yarın sona eriyor!
202 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Başkent Emlak Konutları cadde dükkanları başvuruları yarın sona eriyor.

Çankaya konut projeleri arasında bulunan Başkent Emlak Konutları cadde dükkanları satışı 26 Eylül Perşembe günü saat 11:00'da açık artırma usulü ile satışa çıkacak.

İşte Başkent Emlak Konutları cadde dükkanları başvuruları ve tüm detaylar;
Satışa sunulacak olan toplam 40 adet cadde dükkanı için başvurular 25 Eylül 2019 saat 17:00'a kadar alınacak. Başkent Emlak Konutları satılık dükkan seçenekleri bu yıl sonu teslim edilecek. Cadde dükkanları için açık artırma Başkent Emlak Konutları satış ofisinde gerçekleşecek.

Satış ofisi adresi şu şekilde; İlkbahar Mahallesi 606. Cadde No: 25 06550 Çankaya / Ankara

Emlak Konut Ankara projeleri arasında yer alan proje kapsamında 1504 bağımsız birimde 1478 adet konut ve 26 adet ticari ünite yer alıyor. Çalışmaların devam ettiği Başkent Emlak Konutları projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor.

Başkent Emlak Konutları cadde dükkanları başvuruları detayları sizler için derledik. Başkent Emlak Konutları cadde dükkanları satışı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Başkent Emlak Konutları örnek daire için tıklayınız.
Başkent Emlak Konutları nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181