Emlak Konut Ankara daire fiyatları!
Emlak Konut Ankara daire fiyatları ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Emlak Konut önderliğinde başlatılan ve "Türkiye İçin Kazanç Vakti" olarak lanse edilen kampanya kapsamında cazip edeme seçenekleri sunuluyor.

Firmaların kendi bünyesinde yapacağı konut kredisi faiz indirimi kampanyası ile projelerde yer alan dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. 29 Ağustos-​31 Ekim 2018 tarihleri arasında sürecek olan kampanya ile yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden 0,98 oranına çekilecek. 

İşte Emlak Konut Ankara daire fiyatları listesi;
Merkez Ankara - henüz açıklanmadı - kampanya detayları için tıklayınız.
Başkent Emlak Konutları - 675 bin TL'den başlıyor - kampanya detayları için tıklayınız.
Koordinat Çayyolu - 586 bin TL'den başlıyor - kampanya detayları için tıklayınız.
Sofa Loca - 4+1 fiyatları 1 milyon 12 bin TL'den başlıyor - kampanya detayları için tıklayınız.

Peşinatın yüzde 10 olarak belirlendiği kampanyada banka ve kefalet olmayacak. Daha önce yapılan konutta seferberlik kampanyası faiz indirimi 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde geçerli olurken yeni konut kampanyasında böyle bir limit bulunmayacak.

100 bin konutu kapsayan konutta indirim kampanyası ile peşinatı döviz üzerinden ödeyenlere kur garantisi sağlanacak. Milyonlarca insanın merakla beklediği kampanya kapsamında 12. ve 24. aylarda yüzde 15 ara ödeme yapılması gerekiyor. 6. ay ve 1. yılda borcunu kapatmak isteyen alıcıya farklı imkanlar sunulacak.

Emlak Konut Ankara daire fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181