Emlak Konut Ankara fiyatları!
Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten Emlak Konut Ankara fiyatları listesini sizler için derledik. Emlak Konut Ankara daire fiyatları projeden projeye farklılık gösteriyor.

Emlak Konut önderliğinde başlatılan konutta yeni kampanya kapsamına Ankara projeleri de alındı. 29 Ağustos-​31 Ekim 2018 tarihleri arasında sürecek olan kampanya ile yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden 0,98 oranına çekilecek. 

Peşinatın yüzde 10 olarak belirlendiği kampanyada banka ve kefalet olmayacak. Daha önce yapılan konutta seferberlik kampanyası faiz indirimi 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde geçerli olurken yeni konut kampanyasında böyle bir limit bulunmayacak.

İşte Emlak Konut Ankara fiyatları listesi;

Başkent Emlak Konutları
Temalı çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanlarının yer alacağı Başkent Emlak Konutları projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Başkent Emlak Konutları projesinde 1478 adet konut ve 26 adet ticari ünite yer alıyor. ​Başkent Emlak Konutları daire fiyatları 675 bin TL'den başlıyor. ​Başkent Emlak Konutları kampanya detayları için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Koordinat Çayyolu projesinde kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Koordinat Çayyolu projesinde dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Koordinat Çayyolu daire fiyatları 586 bin TL'den başlıyor. Koordinat Çayyolu kampanya detayları için tıklayınız.

Sofa Loca
3+1 , 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunanSofa Loca projesinin dairelerin büyüklükleri 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor.  Sofa Loca projesi 6 blokta 150 konuttan meydana geliyor. Sofa Loca 4+1 fiyatları 1 milyon 12 bin TL'den başlıyor. Sofa Loca kampanya detayları için tıklayınız.

Merkez Ankara
4 milyar 194 milyon TL'lik hasılat büyüklüğüne sahip olan Merkez Ankara projesi Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın yerine yapılacak. 2020 daireden oluşacak olan Merkez Ankara projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Merkez Ankara fiyatları henüz açıklanmadı. Merkez Ankara kampanya detayları için tıklayınız.

Emlak Konut Ankara fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181