Emlak Konut Ankara satış ofisi!
Markalı konut projeleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren firmanın Emlak Konut Ankara satış ofisi bilgilerini sizler için araştırdık.

Emlak Konut Ankara satış ofisi adresi şu şekilde; Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:3/A Next Level Ofis Kule Kat: 18 Söğütözü – Çankaya / ANKARA

Emlak Konut GYO ile iletişime geçmek ve Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile ilgili bilgi almak isteyen kişiler Emlak Konut çağrı merkezi olan '444 36 55' numarasını arayabilir. Emlak Konut tarafından başlatılan konut kampanyası ile kampanya dahilindeki projeler için konutta faiz indirimine gidildi.

Milyonlarca insanın merakla beklediği kampanya ile yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden 0,98 oranına çekilecek. Konutta indirim kampanyası ile peşinatı döviz üzerinden ödeyenlere kur garantisi sağlanacak. 100 bin konutu kapsayan kampanyada banka ve kefalet olmayacak. Peşinatın yüzde 10 olarak belirlendiği konutta yeni kampanya ile projelerde yer alan dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak.

İstanbul, Ankara, Niğde, Kocaeli gibi bir çok şehirde proje üreten Emlak Konut GYO proje çalışmalarına hızla devam ediyor. Firma bir yandan projelerin inşaatını sürdürürken biryandan da projelerde yer alan dairelerin satışını sürdürüyor.

Emlak Konut Ankara satış ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181