Emlak Konut GYO Ankara fiyat!
Emlak Konut GYO Ankara fiyat bilgisi detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye'nin birçok şehrinde konut üreten Emlak Konut Ankara'da 2 projesinin inşaat çalışmalarına devam ediyor ve 1 projesinin de inşaat çalışmalarını tamamladı. Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut Ankara projeleri hızla yükseliyor.

İşte Emlak Konut GYO Ankara fiyat bilgisi detayları şu şekilde; 

Sofa Loca
İnşaat çalışmalarının tamamlandığı projede dairelerinin büyüklükleri 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor. Daire fiyatlarının 1.012.000 TL'den başladığı Sofa Loca projesinde 3+1 , 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 6 blokta 150 konuttan oluşan Sofa Loca detaylı bilgi için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Koordinat Çayyolu projesinde dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği projede kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Koordinat Çayyolu projesinde dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Koordinat Çayyolu teslim tarihi için tıklayınız.

Başkent Emlak Konutları
1478 adet konut ve 26 adet ticari üniteden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçenekleri tasarlanıyor. Konut fiyatlarının 738.000 TL'den başladığı Başkent Emlak Konutları projesinde ​temalı çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanları bulunuyor. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Başkent Emlak Konutları teslim tarihi için tıklayınız.

Emlak Konut GYO Ankara fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181