Emlak Konut GYO Başkent!
Çankaya konut projeleri arasında bulunan Emlak Konut GYO Başkent projesi detayları sizler için araştırdık.

Ankara Çankaya'da konumlandırılan Emlak Konut GYO Başkent projesi 202 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 1504 bağımsız birimde 1478 adet konut ve 26 adet ticari üniteden oluşan Başkent Emlak Konutları Ankara projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 

Temalı çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanlarının yer aldığı Emlak Konut Başkent Konutları projesinde 2 adet kapalı havuz, 2 adet kapalı çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, çeşitli hobi alanları, süs havuzları, oturma alanları, 2 adet fitness alanı ile birlikte farklı etkinliklerin yapılacağı stüdyolar, buhar odası, sauna gibi alanların da içinde yer aldığı kapsamlı bir sosyal merkez de bulunuyor.

Emlak Konut GYO Başkent projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Başkent Emlak Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Başkent Emlak Konutları kampanya için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181