Emlak Konut Saraçoğlu projesi detayları!
Sektörde adından sıkça söz ettiren firma Emlak Konut Saraçoğlu projesi detayları belli oldu.

Karma konsepte sahip olacak olan Emlak Konut Saraçoğlu projesinin yüzde 44,12’si sosyal donatı, yüzde 55,88 turizm kültür konut ve ticaret alanına ayrilacak. Neredeyse yarısının turizm alanı olarak tasarlanacak olan projede 3 kattan daha fazla yükseklik olmayacak.

Müzesi, alışveriş, konutları, turizm alanları, sosyal donatı alanlarının yer alacağı Emlak Konut Saraçoğlu projesinin basın toplantısı gerçekleştirildi. Yaklaşık 120.000 metrekarelik alanda çınar ve kestane ağaçlarıyla çevrelenmiş doğal klima etkisiyle yemyeşil dokusuyla ön plana çıkan Saraçoğlu Mahallesi içerisinde 435 lojmanın yanı sıra 250 adet de tescilli anıt ağaç bulunuyor. Proje alanında yer alan özgün doku, yeşil alanlar ve ağaçlar korunacak. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181