Emlak Konut Saraçoğlu projesi satış ofisi!
Türk evi konsepti ile tasarlanan Emlak Konut Saraçoğlu projesi satış ofisi açık adresi; Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BATI ATAŞEHİR) ATAŞEHİR - İSTANBUL

Blokların en fazla 3 katlı olarak inşa edileceği projede yer alan yarım asrı geçkin ağaçlar yeni ağaçlarla birlikte yeniden düzenlenecek. Müze, alışveriş, turizm ve sosyal donatı alanlarının tasarlandığı Emlak Konut Saraçoğlu projesi Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılay bölgesinde inşa edilecek. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek projede 435 adet lojman yer alacak.

1940'lı yıllarda Emlak Bank Güvencesi ile hayata geçirilmiş olan bölge Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olarak inşa edilmişti. Çankaya konut projeleri arasında yer alan Emlak Konut Saraçoğlu projesi 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak.

Emlak Konut Saraçoğlu projesi satış ofisi!
Telefon: 
0216 579 15 15

Emlak Konut Saraçoğlu projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Emlak Konut Saraçoğlu projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Emlak Konut Saraçoğlu projesi fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181