Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi nerede? İşte lokasyonu...
ICK Yapı tarafından yükselecek olan Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi nerede sorusunun cevabı belli oldu. Ankara Beysukent, Beytepe ve Çayyolu’nun kesişim noktasında konumlandırılan Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi karma konseptiyle tasarlanıyor.

Dükkanları 250 metrekare ile 340 metrekare büyüklüğünde planlanan Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi'nde ofisler ise 100 metrekare ile 150 metrekare büyüklüğe sahip. Lokasyonu ile dikkat çekmesi düşünülen Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi'nin cadde üzerinde market, konfeksiyon, otomotiv, banka gibi ticari alanları da bulunacak.

Yaşam sokağında kafe, bistro, restoranların bulunacağı Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi'nde 50 ofis ve 50 dükkan düşünülüyor. Şu anda ön talep toplayan Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi 60 dönüm arsa üzerinde yükselecek.

Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi fiyat? Tıklayınız.

Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181