Ostim Prestij Yenimahalle'de yükseliyor!
Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat iş birliği ile inşa edilen Ostim Prestij projesi Ankara Ostim'de yükseliyor.

İki ara sokakla 3 kütleye ayrılan Ostim Prestij projesinde toplam 6 adet ofis bloğu bulunuyor. 357 adet bağımsız birime sahip olan Ostim Prestij 98 adet işyeri ve 259 adet ofisten oluşuyor. Dükkanların üstlerinde ve her bloğun en üst katında 2 adet teraslı ofis yer alan Ostim Prestij'de toplam 43 adet teraslı ofis bulunuyor. 

Her blokta, zemin kat dükkânlarının üzerinde birer adet çok amaçlı kullanım işlevine sahip büyük metrekareli dükkânların bulunduğu Ostim Prestij'de asma katlı her bir dükkânın bodrum katında iş yerine ait kapalı otoparkı ve deposu bulunuyor. Gerek dükkân, gerekse ofislerin her birisine ait işletme sahibi tarafında kontrol imkânına sahip ısıtma ve soğutma sistemi bulunan Ostim Prestij'de 1193 açık ve kapalı otopark alanı yer alıyor.

Ostim Prestij satış ofisi için tıklayınız.

Ostim Prestij teslim tarihi için tıklayınız.

Ostim Prestij iletişim!

Adres: 100. Yıl Bulvarı No:55 Ostim / Yenimahalle ANKARA
Telefon: 444 9696
Web: 
www.ostimprestij.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181