50 bin sosyal konut Ankara!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan 50 bin sosyal konut Ankara projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki tarafından 50 bin konut kapsamında Ankara sosyal konut projeleri inşa edilecek. Ankara sosyal konut 50000 kapsamında inşa edilecek olan projeler arasında Ankara'da Sincan Saraycık Toki, Yenimahalle Yakacık Toki ve Ankara Kuzeykent Toki projesi bulunuyor.

50 bin sosyal konut Ankara projeleri fiyat detayları şu şekilde;
- Sincan Saraycık Toki fiyatları için tıklayınız.
- Yenimahalle Yakacık Toki fiyat için tıklayınız.
- Ankara Kuzeykent Toki 2019 fiyat için tıklayınız.

Toki Ankara sosyal konut başvuru detayları şu şekilde;

Kuzeykent Toki 
Ankara Kuzeykent 809 Konut Projesi kapsamında üretilecek olan 809 konut için 13 Mart - 19 Mart tarihleri arasında talep başvuruları alınacak. Kuzeykent Toki detayları için tıklayınız.

Sincan Saraycık Toki
Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 2000 adet konut için 11 Mart – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında talep başvuruları alınacak. Sincan Saraycık Toki detayları için tıklayınız.

Yenimahalle Yakacık Toki
Ankara Yenimahalle Yakacık Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek konutlar için 11 Mart – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında talep başvuruları alınacak. Yenimahalle Yakacık Toki detayları için tıklayınız.

50 bin sosyal konut Ankara projeleri ve sosyal konut Ankara  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181