Ankara Çamlıdere TOKİ teslimleri 8 Şubat 2021'de başlayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Çamlıdere Belediyesi aracılığı ile hayata geçirilen Ankara Çamlıdere Toki teslimleri 8 Şubat 2021 tarihinde başlayacak.

Ankara Çamlıdere Projesi kapsamında inşa edilen Ankara Çamlıdere Toki teslimleri 8 Şubat 2021 tarihi itibariyle başlayacak. 55 adet konutun teslim edileceği Ankara Çamlıdere Toki evleri teslim tarihi 12 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek.

Projede konut teslimleri, Toki tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde Bct & Metroplan Adi Ortaklığı Ankara Çamlıdere projesi şantiyesinde  gerçekleştirilecek.

Ankara Çamlıdere Toki konut teslimi duyurusu için tıklayınız.

Ankara Çamlıdere Toki anahtar teslim programı için tıklayınız.

Ankara Çamlıdere Toki teslimleri detaylarını sizler için derledik. Ankara Çamlıdere Toki evleri ne zaman teslim edilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181