Ankara Çubuk TOKİ'de 13 konut bugün kurasız satışa çıkıyor!
Ankara Çubuk Aşağıçavundur Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Ankara Çubuk Toki'de 13 konut bugün kurasız satışa çıkıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Ankara Çubuk Toki satışları 15 Nisan 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. 2+1 planında inşa edilen alt gelir grubu konutların satışa sunulacağı Ankara Çubuk Toki evleri satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından yürütülecek.

Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;
- T.C. vatandaşı olması,
- Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)
- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4500.00 TL olması gerekmektedir.)  

Toki Ankara Çubuk satış duyurusu için tıklayınız.
Ankara Çubuk Toki fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181