Ankara İncek TOKİ 2. Etap'ta 32 konut bugün kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Ankara İncek TOKİ 2. Etap'ta 32 konut bugün kurasız satışa çıkıyor.

Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşe edilen ve satışa sunulan toplam 112 adet konuttan 19 Haziran 2018 tarihi itibariyle kalan 32 adet konut urasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Ankara İncek TOKİ 2. Etap kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 06 Temmuz – 28 Eylül 2018 tarihleri arasında ilgili Bankanın Tüm Şubeleri tarafından kabul edilecek.

Ankara İncek TOKİ 2. Etap konut alıcısının;
T.C. vatandaşı olması,
Konutlar için; Satış aşamasında, bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.
Satış işlemleri, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılacaktır.
Gayrimenkul Satış İşlemleri Özel Hukuk Hükümlerine tabidir. 

Ankara İncek TOKİ 2. Etap satış duyurusu için tıklayınız.

Ankara İncek TOKİ 2. Etap fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181