Ankara Kusunlar TOKİ'de 16 konut kurasız satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Ankara Kusunlar Toki'de 16 konut kurasız satışa çıkacak.

Ankara Mamak Kusunlar 2. etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 16 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

7 adet 1+1 ve 8 adet 2+1 alt gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Ankara Kusunlar Toki satışları 25 Nisan 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kusunlar Toki 2 etap satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından yapılacak.

Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;
- T.C. vatandaşı olması,
- Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç)
- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 TL olması gerekmektedir.)

Ankara Kusunlar Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Ankara Kusunlar Toki fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181