Ankara Kuzeykent TOKİ villaları yarın satışta!
TOKİ tarafından inşa edilen villaların satılacağı ​Ankara Kuzeykent TOKİ villaları yarın satışa çıkıyor.

Emlak Yönetim tarafından yapılacak olan Ankara Kuzeykent TOKİ villaları satış müzayedesi 18 Ekim 2018 tarihinde saat 14:00'da TOKİ Merkez Bina Konferans Salonu Bilkent - Çankaya / ANKARA'da gerçekleştirilecek. Yapılacak müzayede ile Kuzey Ankara satılık villa seçenekleri alıcılarına sunulacak.

Ankara Kuzeykent Projesi Toplu Konut projesi kapsamında hayata geçirilen Kuzey Ankara TOKİ açık artırma ile 50 adet villanın satışı gerçekleştirilecek. Villalar en yüksek teklifi veren talipliye satılacak. İnternet katılımı ihale tarihinden 1 gün önce kapatılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen proje 1 milyon 655 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Kuzeykent Ankara TOKİ projesinde ticari, kültürel, eğitim, sağlık, spor, ibadet yapıları ve tesisler yer alıyor.

Ankara Kuzeykent TOKİ villaları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kuzey Ankara TOKİ villaları satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181