Ankara Mamak TOKİ açık satış Temmuz 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Ankara Mamak Toki açık satış Temmuz 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Bu kapsamda ankara mamak toki satışları devam ediyor.

Ankara Mamak Toki açık satış Temmuz 2019 detayları şu şekilde;

Satışa sunulan 2. etap kapsamında 11 adet 3+1 konut, 39 adet 4+1 konut, 3. etap kapsamında 59 adet 2+1 konut, 164 adet 3+1 konuttan kalan 242 konutun kurasız satışlarının devam ettiği ​Mamak Altıağaç Karaağaç Toki satışları 8 Temmuz 2019 tarihinde başladı ve 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek. Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç kentsel dönüşüm projesi 2. ve 3. etap kapsamında inşa edilen Mamak Altıağaç Karaağaç Toki evleri satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek. Ayrıca 5 adet konut daha 29 Temmuz 2019 tarihinde kurasız satışa çıkacak.

3 adet 2+1 alt gelir grubu ve 2 adet 3+1, 5 adet 4+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Mamak Gülseren Toki satışları 29 Temmuz - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Mamak Gülseren kentsel dönüşüm 4. etap projesi kapsamında inşa edilen​ Mamak Gülseren Toki 4. etap satışları T. Halk Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından yürütülecek.

ankara mamak toki satılık daireler listesi şu şekilde;





Ankara Mamak Toki açık satış Temmuz 2019 detaylarını sizler için derledik. mamak'ta satışa sunulan toki evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181