Ankara Nallıhan TOKİ'de 173 konutun hak sahipleri belli oldu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Ankara’nın Nallıhan İlçesi, Çayırhan Mahallesi’nde inşa edilen 173 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Kura töreni 13 Haziran 2018, Çarşamba günü Çayırhan 23 Nisan Parkı Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi. Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 125’i 2+1 ve 48’i ise 3+1 planında inşa edildi. Projede konutların yanı sıra ticaret merkezi bulunuyor.

2+1 planındaki konutlar 335 TL’den başlayan taksitlerle %12, %15, %20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade, 3+1 konutlar ise 639 TL’den başlayan taksitlerle %10, %15, %20 peşinat, 120, 156, 180 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. 

Proje aşamasında cephelerde Nallıhan İlçesine ait yerel mimari göz önünde bulunduruldu. Yöreye uygun yatay mimari konseptinde inşa edilen projede;  zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, dekoratif pencereler, Türk evini yansıtan cumba görünümlü çıkmalar ve söveler kullanıldı. Ayrıca çocuk oyun alanları, blokların oluşturduğu avlular için de özel bahçeler tasarlandı.    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Projeyle yerleşim alanı; dükkânları, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181