Gülseren TOKİ 3.etap daire fiyatları!
1+1 nitelikli 2 adet konut , 2+1 nitelikli 12 adet konut, 3+1 nitelikli 21 adet konut, 4+1 nitelikli 8 adet konut olmak üzere toplam 43 adet konutun bulunduğu Gülseren TOKİ 3.etap daire fiyatları belli oldu.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  1. Bölge kapsamında hayata geçirilen, alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik olarak inşa edilen Gülseren TOKİ 3.etap daire fiyatları 106 bin 132 TL'den 310 bin 416 TL'ye kadar yükseliyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede toplam 43 konut kurasız satışa çıkacak.

Sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek. Ayrıca bu tutarlar her taksit ödemesiyle birlikte, taksit tutarı üzerinden Alıcı'dan tahsil edilir.  

Gülseren TOKİ 3.etap orta gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Gülseren TOKİ 3.etap alt gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Gülseren TOKİ 3.etap daire fiyatları orta gelir grubu detaylı bilgi için tıklayınız.

Gülseren TOKİ 3.etap daire fiyatları alt gelir grubu detaylı bilgi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181