Gülseren TOKİ 4. etap kurasız satışları devam ediyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Gülseren TOKİ 4. etap kurasız satışları devam ediyor.

Ankara Mamak'ta inşa edilen 238 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Bu kapsamda Mamak Gülseren Toki satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunulacak.

158 adet 2+1 planında alt gelir grubu ve 57 adet 3+1, 23 adet 4+1 planında orta gelir grubu konutun satışa sunulacağı Gülseren TOKİ 4. etap projesi kapsamında satışlar 1 Kasım 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Mamak Gülseren kentsel dönüşüm 4. etap projesi kapsamında inşa edilen projede yer alan konutların satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Ankara İlindeki Şubeler tarafından yürütülecek.

Mamak Gülseren TOKİ 4. etap alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Mamak Gülseren TOKİ 4. etap orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Mamak Gülseren TOKİ 4. etap fiyatları için tıklayınız.

Ayrıca Ankara TOKİ satışları 2018 kapsamında kurasız satışlarda devam ediyor. TOKİ Ankara'nın birçok bölgesinde konut üretimi ve satışlarını sürdürüyor. TOKİ Ankara açık satış listesi Ekim için tıklayınız.
Sincan Saraycık TOKİ satılık daire detayları için tıklayınız.
KuzeyKent TOKİ satılık daire detayları için tıklayınız.

Gülseren TOKİ 4. etap detaylarını sizler için derledik. Gülseren Anayurt TOKİ 4. etap ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181