İşte Ankara'da açık satışta olan TOKİ konutları!
Ankara Mamak Gülseren mahallesinde 1. ve 2. etap Alt Gelir Grubu Konut projesinde 180 konut açık satışa sunulurken, standart konut projesi kapsamında ise 23 konut satışta. Alt gelir grubu fiyatları 67 bin 773 TL'den, standart konut fiyatları 193 bin 952 TL'den başlıyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap başvuruları 21 Temmuz'da başladı 30 Eylül'e kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde açık satışta olan konutların fiyatları, başvuru bilgilileri ve satış ilanı için tıklayınız.

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri projesinde 7 adet konut en az yüzde 40 engelli vatandaşlara satılmak üzere açık satışta. 27 Temmuz'da başvuruların başladığı TOKİ Ankara Turkuaz Evleri'nde başvurular 30 Eylül tarihlerine kadar devam eecek. TOKİ Ankara Turkuaz Evleri fiyatları 185 bin 82 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri''nde açık satışta olan konutların fiyatları, başvuru bilgilileri ve satış ilanı için tıklayınız.

Tuğba Gülten / Emlak Sayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181