Kuzey Ankara TOKİ fiyatları!
Ankara Kuzeykent 474 Konut Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Kuzey Ankara TOKİ fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Kuzey Ankara TOKİ fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor. TOKİ Kuzey ankara satış fiyatları şu şekilde;
3+1 daireler 265 bin TL ila 463 bin TL arası
3+1 dubleks daireler 340 bin ila 474 bin TL arası
4+1 daireler 325 bin TL ila 495 bin TL arası
3+1 teras evler 519 bin TL ila 697 bin TL arasında değişiyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Kuzey Ankara Konutları satışları  28 Ocak – 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. 191 adet 3+1, 54 adet 3+1 dubleks, 174 adet 4+1 ve 24 adet 3+1 teras evin kurasız satışa sunulacağı TOKİ Kuzey Ankara Konutları satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

Kuzeykent TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
Kuzey Ankara TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Kuzey Ankara TOKİ evleri fiyatları ve Ankara Kuzeykent TOKİ ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve detayları haberimizde yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal üzer 2 yıl önce

TOKİ Kuzey yıldızı Ankara ev almak için çalışma başlattım görüşelim sayklarm sunuyorum

Avatar
Kemal üzer 2 yıl önce

TOKİ Kuzey yıldızı Ankara ev almak için çalışma başlattım görüşelim sayklarm sunuyorum

banner182

banner181