Kuzey Ankara TOKİ satılık daire!
Ankara Kuzeykent Projesi Toplu Konut projesi kapsamında hayata geçirilen ​Kuzey Ankara TOKİ satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

Kuzey Ankara TOKİ satılık daire ​detayları şu şekilde; Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Kuzeykent Ankara TOKİ'de 221 daire kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu.

​​1 milyon 655 bin metrekare alan üzerine inşa edilen TOKİ projesinde dairelerin satışları 02 Temmuz – 29 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Kuzeykent Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yetkili tüm şubelerinde gerçekleştirilecek. Ayrıca Kuzeykent Ankara TOKİ projesinde konut alıcılarının T.C. vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranacak.

Kuzey Ankara TOKİ satılık daire ​ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kuzeykent Ankara TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Kuzeykent Ankara TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181