Kuzey Ankara TOKİ satılık ev!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kuzey Ankara TOKİ satılık ev detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ imzası taşıyan Ankara Kuzeykent TOKİ satışları kapsamında daireler konut alıcılarına sunuluyor. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ, Kuzeykent Toki projesi satışlarına

İşte Kuzey Ankara TOKİ satılık ev detayları;

Açık satış yöntemi ile satışa sunulan Ankara Kuzeykent TOKİ projesinde konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerinde gerçekleştirilebilir.  01 Ekim – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında satışta olacak konutlar 3+1 ve 4+1 seçeneği ile tasarlandı. Ankara TOKİ projeleri arasında yer alan  Ankara Kuzeykent TOKİ projesinde 651 adet 3+1 ve 152 adet 4+1 daire satışa sunuldu. Kuzey Ankara TOKİ kurasız satış detayları için tıklayınız.

4+1 ve 5+1 planında inşa edilen villaların satışa sunulacağı Ankara Kuzeykent TOKİ projesinde satışlar 25 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Kuzeykent satılık villa seçenekleri TOKİ tarafından kurasız satışa sunuluyor. Projede yer alan villaların satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Kuzey Ankara villa satışı detayları için tıklayınız.

Kuzey Ankara TOKİ satılık ev ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181