Kuzeykent TOKİ fiyatları!
​​1 milyon 655 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kuzeykent TOKİ fiyatları belli oldu.

Ankara Kuzeykent Projesi Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Kuzeykent TOKİ fiyatları 270 bin TL'den başlayıp 420 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında inşa edilen Kuzeykent TOKİ projesinde 221 daire kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. 

TOKİ projesinde dairelerin satışları 02 Temmuz – 29 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Kuzeykent Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yetkili tüm şubelerinde gerçekleştirilecek. Ayrıca konut alıcılarının T.C. vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranacak.

Kuzeykent TOKİ fiyatları listesi için tıklayınız.

Kuzeykent Ankara TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181