Kuzeykent TOKİ satış listesi 23 Şubat 2019!
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ tarafından inşa edilen Kuzeykent TOKİ satış listesi 23 Şubat 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

Ankara Kuzeykent Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen 935 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. Bu kapsamda AnkaraKuzeykent toki satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

Toki Kuzeykent açık satış ve Kuzeykent TOKİ satış listesi 23 Şubat 2019 detayları şu şekilde;


Kuzeykent TOKİ satış listesi 23 Şubat 2019 detaylarını sizler için derledik. Kuzeykent toki evleri satılık ve Ankara Kuzeykent toki satılık ev ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181