Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ 2. etap'ta başvurular 16 Ekim 2020'de sona erecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mamak Altıağaç Karaağaç Toki 2. etap başvuruları 1 Ekim 2020 tarihinde alınmaya başlayacak.

Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 2. etap 1186 adet konut kapsamında hayata geçirilecek Mamak Altıağaç Karaağaç Toki 2. etap başvuruları 16 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek.

Toplam 503 adet konutun kuralı satılacağı Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç Tok, 2. etap başvuru işlemleri Ankara ilindeki yetkili tüm T.Halk Bankası A.Ş şubeleri tarafından kabul edilecek.

494 adet 3+1 ve 9 adet 4+1 konut için toplanacak olan Mamak Altıağaç Karaağaç Toki projesinde başvuru bedeli 2.000 TL olarak belirlendi.

Mamak Altıağaç Karaağaç Toki 2. etap başvuruları detaylarını sizler için derledik. Ankara Mamak Toki başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç Toki 2. etap fiyat için tıklayınız.
Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç Toki 2. etap satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181