Mamak Gülseren TOKİ 2. etap fiyatları!
Ankara Mamak Gülseren kentsel dönüşüm 2. etap projesi kapsamında inşa edilen ​Mamak Gülseren Toki 2. etap fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Mamak Gülseren Toki 2. etap fiyatları detayları şu şekilde;
Ankara Mamak Toki 2. etap fiyatları alt gelir grubu için tıklayınız.
Mamak Gülseren Toki evleri fiyatları orta gelir grubu için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mamak Gülseren Toki 2. etap satışları 20 Ocak - 30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak. 4 adet 1+1, 77 adet 2+1 alt gelir grubu ve 213 adet 3+1, 55 adet 4+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Ankara Mamak Toki 2. etap satışları T. Halk Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından yürütülecek.

Ankara Mamak Toki 2. etap alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Mamak Gülseren Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Mamak Gülseren Toki 2. etap fiyatları detaylarını sizler için derledik. Mamak gülseren toki fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181